augusti 31, 2010

Just the way I am

Jag är så glad över att jag är Jag och inte någon annan.

Varenda millimeter utav mig själv uppskattar jag och visserligen kanske jag inte älskar allt men jag accepterar det och behöver inte spela något spel eller låtsas vara någon annan.




Det är bara du som kan göra din egen förändring.



Nu börjar det även bli mer påtagande med hela den här situationen och jag älskar varje sekund av det samtidigt som lite oro och nervositet kommer närmare.
Älskar det faktum att jag har en sådan förstående och överseende sambo som jag älskar både innan- och utantill. Det härligaste är det faktum att för varje dag som går så faller jag lite mer "in love" med honom och känslan av att aldrig tröttna eller att aldrig behöva tvivla är helt underbar. Jag vet att han finns där samtidigt som jag alltid finns där för honom. Jag kan göra vad jag vill medans han gör vad han vill, ömsesidig respekt är fruktansvärt viktig! Är så jobbigt att inte kunna förklara allt jag känner för honom så att det verkar vettigt men kärleken är inte vettig, finns inget riktigt svar på kärlekens alla frågor.

Man vet helt enkelt när man är kär..
Det är enkelt att vara kär i kärleken men det krävs mer för att vara kär i just den personen man ser på. En obeskrivlig känsla som bara finns där.

Nog med filosofi, brukar kunna bli så när mitt hjärta snart kommer från jobbet och då blir längtan enorm eftersom jag alltid längtar efter honom även om han bara är ute med soporna.
Han är den jag kan skratta tillsammans med, han är den jag kan luta mig mot när jag är ledsen och han är den som vet när han ska hålla om mig, få mig att stanna upp och njuta även om det bara är för en sekund. Han kan stanna hela min värld, men han kan även få min värld att snurra snabbare än någonsin. Han är helt enkelt Bäst på att vara min man!

2 kommentarer:

mamman sa...

Skönt att höra att allt är som vanligt<3
kram

- iickaa - sa...

Det är ett jätte bra tips och jag ska allt göra det också. Men nu satt jag bara och läste igenom de tre kapitlen vi har dugga på och skrev ner förkortningarna när jag stöter på dom. Har några kapitel kvar och det är nog lika bra att få med alla förkortningar och SEN skriva dom i bokstavsordning. Annars blir det tokigt på slutet ändå ;)

Men som du säger, det är allt smartare att göra så i slutändan.